Yritys    

 

Cytomed on aloittanut toimintansa Venäjän lääkemarkkinoilla vuonna 1989 ensimmäisten yksityisten lääkealan tuotantoyritysten joukossa. 

Yli 20 vuoden toiminnan aikana yhtiö on luonut itsekehittämiä lääkevalmisteita hyödyntäen parhaiden tiedemiesten, farmaseuttien ja lääkäreiden tietotaitoja.  Cytomed on myös ensimmäisten joukossa aloittanut tieteellisten keksintöjen tukemisen biokemian ja farmakologian aloilla sekä alkuperäisten lääkevalmisteiden edistämisen markkinoille.

Tuoteportfoliossamme on sellaisia lääkevalmisteita, joita käytetään dermatologian, pediatrian sekä urologian lääketieteen osa-alueissa. Kaikki yrityksen valmistamat lääkkeet ovat innovatiivisia valmisteita, joiden käyttövaikutus tähtää ihmisen terveyden parantamiseen vaikuttaen täten ihmisen elämänlaadun parantamiseen. 
Vuodesta 1989 yritys on rekisteröinyt ja ottanut lääkekäyttöön seuraavat valmisteet:
Thymogen®-sumute ja Thymogen®-ampulli – vastustuskyvyn heikkenemisen modulaattori

Prostatilen® kuivatussa muodossa ja

peräpuikkoina eturauhassairauksiin
Epithalamine® – hormonitasapainon normalisointiin tarkoitettu valmiste
Cytovir® aikuisille ja lapsille influenssan ja akuuttien hengityselinsairauksien hoitoon
Thymogen®-voide - atooppisen ihottuman hoitovalmiste

Kiinnitämme toiminnassamme erityistä huomiota raaka-aineiden ja valmiiden tuotteiden laatuun ja niiden käyttötehokkuuteen sekä -turvallisuuteen.
Kaikki valmistamamme  tuotteet ovat läpäisseet perusteelliset kliiniset tutkimukset ja testaukset. Tuotteidemme nykyiset ja potentiaaliset käyttäjät saavat täten vahvistuksen heidän valintansa oikeellisuudesta.

Cytomed Oy on rakentanut uuden nykyaikaisen lääketehtaan Lappeenrannan alueelle GMP (Good Manufacturing

Practises) vaatimuksia vastaavaksi. Kyseisessä tuotantolaitoksessa on tarkoitus valmistaa 6 erilaista lääkevalmistetta. Projektin ansiosta Lappeenrannan alueelle syntyy yli 20 uutta pysyvää työpaikkaa. Lisäksi, projektin myötä alueelle syntyy uudenaikainen lääkealan tutkimus- ja tuotantokeskus, joka tulee hyödyntämään viimeisimpiä tutkimus- ja

kehitystuloksia sekä valmistuslaitteita valmistaakseen tuotteita, jotka täyttävät maailmanlaajuisesti tunnustetut vaatimukset. Tämä uusi lääkealan tietokeskus mahdollistaa myös yhteistyön aloittamisen erilaisten alan tutkimuslaitosten ja korkeakoulujen kanssa.
Cytomed Oy aikoo käynnistää luentosarjan peptidien (aminohappoketjut) bioregulointi-aiheesta niin tehtaan tulevia työntekijöitä kuin myös muita aiheesta kiinnostuneita silmällä pitäen.  

Lisätietoja yrityksestä sivuilla Cytomed

 

 

 

 

 

Laastitie 1, 55300 Rauha, Finland
© Cytomed 2011